honduras montecillos, cerro bueno
Táto plne umytá káva z panstva Cerro Bueno nesie označenie pôvodu Café Marcala, prvé svojho druhu v Strednej Amerike, a je ľahké pochopiť prečo. Táto káva je plná orieškovej sladkosti z tmavej čokolády, ktorú milujeme, v skvelých honduraských kávach. Káva sa pestuje v tieni pomocou druhov, ktoré chránia a obnovujú životné prostredie a miestnu populáciu divokej zveri. Táto káva je tiež organická, čo znamená, že bola vypestovaná bez použitia akýchkoľvek umelých hnojív alebo pesticídov. Ekologické poľnohospodárstvo môže zahŕňať aj ekologicky zameranú poľnohospodársku metódu zameranú na zníženie erózie, zvýšenie zavlažovania a zlepšenie celkového zdravia pôdy. S pomocou ekologickej certifikácie dostávajú výrobcovia vyššie ceny a oni, ich rodiny a pracovníci na farme nie sú vystavení nebezpečným chemikáliám. Menej chemikálií použitých na farme znamená aj menší únik a menej chemikálií, ktoré sa dostávajú do našich globálnych vodných systémov.
Kategória: | výberová pražená káva |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Región: Montecillos
Farma: Cerro bueno estate
Nadmorská výška: 1500 - 1600 m. n. m.
Odroda/kultivar: catuai pacas, arabica
Spracovanie: mokré
Chuťový profil: jablko, orechová, čierna čokoláda
Acidita: menšia až stredná
Praženie: svetlé, tmavé
Odporúčaná príprava: alternatíva (filter), mokka, espresso
Balenie: 200g, 400g
Skladujte v suchu.