colombia risaralda, barcelona
Telo kávy je mohutné a silné. V chuti dominujú ťažké čokoládové tóny s minimom acidity, pripomínajúce sušené figy. Dochuť kávy je horká a intenzívna. Kávovníky odrody Castillo sa pestujú v západných Andách v regióne Risaralda, vo vulkanickej pôde, v nadmorskej výške 1700 – 1750 m n. m. Káva je spracovaná mokrou metódou a následne sušená na slnku. Ručný zber aj triedenie.
Kategória: | výberová pražená káva |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Región: Risaralda
Farma: Barcelona
Nadmorská výška: 1680 - 1750 m. n. m.
Odroda/kultivar: castillo europa, arabica
Spracovanie: mokré
Chuťový profil: vanilka, med, ovocná, šťavnatá
Acidita: menšia až stredná
Praženie: svetlé, tmavé
Odporúčaná príprava: alternatíva (filter), mokka, espresso
Balenie: 200g, 400g
Skladujte v suchu.